Δολοφονία Καραϊβάζ: Η στιγμή που ο γιος του συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τον πατέρα του

Σοκ στο πανελλήνιο και ιδιαιτέρως στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης, επιστήθιος φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ και νονός του παιδιού του, περιέγραψε τις ανατριχιαστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας, όταν και ο 21 ετών γιος του δημοσιογράφου πήγε να δει εάν επρόκειτο για τον πατέρα του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, o Πέτρος Καρσιώτης είπε πως ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ «είναι ένα χρυσό παιδί, σοφό μυαλό, καθοδηγητής πραγματικά που έδινε συμβουλές και στον Γιώργο και σε μένα.
Έχει καθαρό μυαλό, έχει μια άλλη προσέγγιση, σπουδάζει στο Πολυτεχνείο, είχε όλα τα φόντα και το παιδί μαζί με την μητέρα δυστυχώς ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χθες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν».

Ο Πέτρος Καρσιώτης προσέθεσε συγκινημένος πως ο νεαρός «είχε τη μοναδική ελπίδα όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο, να πλησιάσει μέσα από τους αστυνομικούς και να δει τα ρούχα με την ελπίδα ότι δεν ήταν ο πατέρας του».

«Όταν είδε κόσμο, κατέβηκε και πήγε κοντά με την ελπίδα και αναγνώρισε τα ρούχα του πατέρα. Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα να μην δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι και η σύζυγός του η Στάθα και ο Δημήτρης το παιδί πάνω στο διαμέρισμα, τον περίμεναν όπως κάθε μεσημέρι μετά την τηλεοπτική εκπομπή», κατέληξε.

Πηγή: aftodioikisi.gr