Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο συνήγορος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον 33χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της» σημείωσε ο δικηγόρος μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων, όπου αναμένεται να φτάσει ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας

«Στη δεύτερη κηδεία του παιδιού της, συνειδητοποίησε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο οικογενειών αναφορικά με την επιμέλεια της κόρης της 20χρονης και του 32χρονου.

Όπως είπε, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να «αντιμετωπιστεί άμεσα» και εκτίμησε πως «κατ’ αρχήν πρέπει να υπάρξει και μία συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη».

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης σημείωσε πως οι δύο οικογένειες έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και με «αμοιβαία κατανόηση θα μπορούσε να βρούμε την καλύτερη λύση».

Σχετικά με το εάν θα μπορούσε η μητέρα του θύματος να αναλάβει την επιμέλεια δεδομένου του ότι ο πατέρα της Καρολάιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, είπε ότι έχει βοήθεια και η οικονομική της κατάσταση είναι καλή.

Η Αλόννησος, όπου διαμένουν, είναι «ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει μέχρι μίας ηλικίας» είπε, ακόμη.

Τέλος, τόνισε πως η δολοφονία της Καρολάιν έχει «βυθίσει στο πένθος όλο το νησί, που τη λάτρευε».

Πηγή: pronews.gr