Δώσανε κλήση σε… χιονοαυτοκίνητο

Παραλίγο να την «πατήσει» ο αστυνομικός που βρέθηκε εκεί να δώσει κλήση στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο από χιόνι που είχε φτιάξει ένας μηχανικός, ήταν αρκετά πειστικό μέσα στη νύχτα και φαινόταν σαν κανονικό- παράνομα παρκαρισμένο.

Αν πιάνουν  τα χέρια σου, κάνεις πολλά πράγματα, χρήσιμα ή –φαινομενικά- άχρηστα. Όπως στην περίπτωση του σχεδιαστή και μηχανικού Simon Laprise, που έξω από το σπίτι του στο Μόντρεαλ του Καναδά, έφτιαξε ένα ομοίωμα αυτοκινήτου με το χιόνι που είχε συγκεντρωθεί εκεί. Μάλιστα, επειδή ήταν σε ζώνη απαγόρευσης της στάθμευσης, ο αστυνομικός που έκανε περιπολία, ήταν με το μπλοκ στο χέρι για να κόψει την κλήση.

CD-1-boi-530

Φυσικά ήταν νύχτα, οι γραμμές του αμαξώματος ήταν αρκετά πειστικές, ενώ ο Laprise κατά τη διάρκεια της κατασκευής βρήκε ένα πεταμένο υαλοκαθαριστήρα και τον τοποθέτησε πάνω στο «παρπρίζ». Αυτό έκανε την εικόνα του σωρού από χιόνι, να είναι πολύ πειστική ότι πρόκειται για αυτοκίνητο.

CD-2-boi-640a

Το θέμα έγινε αρκετά μεγάλο και έπαιξε και στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, μια και η αντίδραση του αστυνομικού που παραλίγο να την πατήσει, ήταν να αφήσει ένα σημείωμα που έλεγε στον καλλιτέχνη πως «μας έφτιαξες το βράδυ». Η διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου από χιόνι, ήταν όπως αναμενόταν, πολύ μικρής διάρκειας.

CD-14-boi-640c

Την επόμενη κιόλας μέρα, το φρέσκο χιόνι που έπεσε στην περιοχή έδωσε τέλος στην… παράνομη στάθμευση, εξαφανίζοντας το «αυτοκίνητο» και μετατρέποντάς το και πάλι σε ένα απλό, ταπεινό, βουνό από χιόνι.

CD-5-boi-640b

Πηγή: newsauto.gr