Δράση αλληλεγγύης για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων ARK – Δείτε τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε

Ακούγοντας για ακόμη μια φορά τις ελλείψεις και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει o Συλλογος Φροντίδας Αδεσποτων Ζώων της Κεφαλονίας (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ “ΝΤΟΡΙΣ”), τα οποία αποτελούν μεγάλο σκόπελο στο ανιδιοτελή αγώνα που δίνουν καθημερινά, και στα πλαισια της συνεργασίας των @Vibrant_Kefalonia & @Monopolada παίρνουμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε ξάνα μια δράση αλληλεγγύης και καλούμε τους συντοπίτες μας να συμβάλλουν στην εν γενεί αυτή προσπάθεια.

Σημείο Συλλογής των τροφίμων ειναι το Pollatos Fruits ( Αντώνη Τρίτση 32 ) στην παραλιακή αγορά του Αργοστολίου , τα οποία αφού συγκεντρωθούν, θα καταμετρηθούν και θα παραδοθούν στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων ARK όπως ακριβώς και την προηγούμενη φορά. Ας βοηθήσουμε όλοι στο συγκινητικο τους εγχείρημα για την φροντίδα και την προστασία των μικρών μας φίλων και ας αποτελέσουμε αρωγό για έναν καλύτερο κόσμο.

Οι ανάγκες της δράσης μας ειναι πολυ βασικές και συγκεκριμένες.

Δείτε τους τρόπους  με τους οποίους μπορείτε να μας βοηθήσετε:

– Ζωοτροφές ξηράς μορφής

– Κονσέρβες για σκύλους ή γάτες

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6949232247 & 6984444540

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο ARK @animalrescuekefalonia :

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2011 από την Μαρίνα Μασσάδο και στελεχώθηκε από όλους εμάς που αγαπάμε και φροντίζουμε τα αδέσποτα ζωάκια.

Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν πραγματικότητα αν ο Δήμος Κεφαλλονιάς δεν είχε υποστηρίξει ενθέρμως την προσπάθεια μας, παραχωρώντας μας το χώρο στέγασής μας. Εκτός από την παροχή αμέριστης φροντίδας και αγάπης, ο Σύλλογός μας μεριμνά για την υγειονομική περίθαλψη των αδέσποτων και προωθεί πρόγραμμα στειρώσεων με σκοπό τον περιορισμό των γεννήσεων και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.