Δυνατή σύγκρουση και τουμπάρισμα αυτοκινήτου έξω από σχολείο (pics)

Το τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί έξω από το δημοτικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στο Ρέθυμνο.

Ένα αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο όχημα, στο οποίο βρισκόταν ο μπαμπάς ενός μαθητή του σχολείου μαζί με το μικρότερο παιδί του.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Όπως διαβάζουμε στο creta24.gr πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο και σύμφωνα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων έχουν σταλεί αιτήματα στου αρμόδιους φορείς. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, το σχολείο αύριο θα παραμείνει κλειστό.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

«Δυστυχώς όπως μάλλον θα έχετε πληροφορηθεί σήμερα το πρωί έγινε τροχαίο ατύχημα έξω από το σχολείο μας.
Ένα αμάξι, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα, στο οποίο βρισκόταν ο μπαμπάς ενός μαθητή του σχολείου μας μαζί με το μικρότερο παιδί του.

Ευτυχώς οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους αλλά βρίσκονται στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Σύλλογος μας, μαζί με το διευθυντή του σχολείου, από το Σεπτέμβρη έως τώρα έχουν στείλει αιτηματα σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Δήμαρχο Ρεθυμνου, Τροχαία, Εισαγγελία Πρωτοδικών) για να επιληφθούν της κατάστασης προκειμένου να μη θρηνήσουμε θύματα. Δυστυχώς όμως, έως τώρα, τίποτα δεν έχει γίνει προκειμένου να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα διερχόμενα αμάξια κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο.

Ως εκ τούτου, ο Σύλλογος Γονέων αποφάσισε ΑΎΡΙΟ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας να παραμεινει το σχολείο ΚΛΕΙΣΤΟ.

Ο διευθυντής και οι δάσκαλοι είναι ενήμεροι και μας στηρίζουν στην απόφαση μας αυτή.
Παρακαλούμε θερμά όλους τους γονείς να είναι αύριο στις 8 στο χώρο του σχολείου καθώς είναι ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και πάνω από όλα τα παιδιά μας…
Φυσικά θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας (λ.χ. μάσκες, αποστάσεις κτλ.)
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αρκετά παιδάκια ήταν σοκαρισμένα από το συμβάν. Παρακαλούμε συζητήστε μαζί τους και προσπαθήστε να τα ηρεμήσετε!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ, αναμένουμε τη στήριξη σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία η προβληματισμό».
Πηγή: newsit.gr