Δυο τα θύματα της κακοκαιρίας! Νεκρός κτηνοτρόφος στην Κρήτη και ηλικιωμένος στην Εύβοια

Δεύτερος νεκρός μέσα σε λιγη ώρα από την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα. Ένας 80χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Νωρίτερα 56χρονος έχασε την ζωή του πιθανότατα από το κρύο έξω από το μαντρί του στο οροπέδιο Λασιθίου.

Δεύτερο θύμα της κακοκαιρίας στην χώρα μας. Ο 80χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του σε απομακρυσμένο χωριό της Εύβοιας. Ο ηλικιωμένος έμενε στο ορεινό χωριό Τρουπί στους πρόποδες του Όρους Καντήλι, κοντά στο Προκόπι.

Ο γιος του 80χρονου  ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είχε υποκείμενο σοβαρό νόσημα. Ο γιος κάλεσε Πυροσβεστική να τους πάρουν από εκεί γιατι το χωριό αποκλείστηκε και το ύψος του χιονιού ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Στο σημείο προσπάθησαν να φτάσουν για να τους απεγκλωβίσουν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και του δήμου. Ο άνθρωπος όμως κατέληξε.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός στην Κρήτη έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή. Ο άντρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν ανέπνεε.

Στο σημείο μεταβαίνει το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς στην περιοχή το χιόνι είναι πολύ και η πρόσβαση του ασθενοφόρου δύσκολη.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Τριανταφύλλου

Πηγή: newsit.gr