Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια Μυρτώ Κάζη: Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο – Τι συνέβη;

Η Μυρτώ Κάζη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media.Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Κάζη μοιράστηκε φωτογραφίες από το νοσοκομείο, δείχνοντας τις εκπλήξεις που έλαβε από τα παιδιά της. Αναφέρει ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους.

Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια

«Φεύγεις για λίγο από το σπίτι σου για να αναρρώσεις στο νοσοκομείο και ξαφνικά αφήνεις τη μισή καρδιά σου πίσω. Τα παιδιά στο τηλέφωνο ανά μισάωρο «μαμά, μας λείπεις πότε θα έρθεις» και εσύ προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου να «παραπλανήσεις» λίγο τους γιατρούς παριστάνοντας πως είσαι ήδη καλά, για να πάρεις εξιτήριο και να γυρίσεις σε αυτό που ως προχθές θεωρούσες «καθημερινή τρέλα». Που, καθημερινή τρέλα είναι, αλλά λίγο να σου λείψει παθαίνεις σύνδρομο στερητικό.

Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια, Μυρτώ Κάζη

Μια ροζ γατούλα και ένα γραμματάκι με καρδούλες, σου δείχνουν πως κάτι έχεις κάνει καλά και σου υπενθυμίζουν πως οι μαμάδες απαγορεύεται να αρρωστήσουν (αστειεύομαι φυσικά. Οι μαμάδες και αρρωσταίνουν και κουράζονται και κλαίνε)», έγραψε η Μυρτώ Κάζη, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο.