Δύσκολες στιγμές για Ελληνίδα τραγουδίστρια – Πάσχει από φυματίωση

Γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια που υπήρξε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες παρτενέρ του Νίκου Ξανθόπουλου, ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Ο λόγος για την Άντζελα Ζήλεια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, πάσχει από φυματίωση.

Η εν λόγω ασθένεια που υποτίθεται έχει εξαλειφτεί, της προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα στο λαιμό, με αποτέλεσμα να ζει ένα μεγάλο δράμα.

«Αυτούς τους πόνους και τα μαρτύρια που πέρασα για δύο χρόνια να μην τα ζήσει άλλος άνθρωπος παιδί μου. Την φυματίωση την αντιλήφθηκε εντελώς τυχαία ένα γείτονάς μου, που είναι γιατρός δερματολόγος. Με έβλεπε με κάτι γάζες στον λαιμό και μου λέει: “Άντζελα τι έχεις εκεί, για να δω”. Βγάζω τις γάζες και τι να δει ο άνθρωπος; Μου λέει: “Είναι φυματίωση”. Πήγα στο δημόσιο νοσοκομείο που μου υπέδειξε, έκανα ειδικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι όντως είχα φυματίωση. Και εκεί μου είπαν οι γιατροί ότι η φυματίωση μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός μας», είπε η Άντζελα Ζήλεια.

«Δυο ολόκληρα χρόνια τα πέρασα στο κρεβάτι. Κοιμόμουν και ξυπνούσα από τους πόνους. Δεν το ξεπέρασα γιατί το έχω μπροστά μου κάθε μέρα. Δηλαδή δεν βλέπω καλά, ενώ για την κουφαμάρα βάζω ακουστικό», καταλήγει.

Πηγή: aftodioikisi.gr