Δυτική Αχαΐα: Ελυσαν τις διαφορές τους με αίμα – Νεκρός 52χρονος με καταγωγή από την Κεφαλονιά

Σχέσεις κακής γειτνίασης και ένας λεκτικός διαπληκτισμός για οικονομικές διαφορές, όπως λένε κάποιες πληροφορίες, ήταν οι αιτίες που οδήγησαν στο φονικό που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Ελαιοχώρι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, με θύμα τον 52χρονο Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο
Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 χθες το απόγευμα, όταν ένας 69χρονος μετά από λεκτικό διαπληκτισμό που είχε με το θύμα, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα.
Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λίγη ώρα μετά, κατέληξε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος, που ζούσε στην Αθήνα εδώ και χρόνια, είχε επιστρέψει αυτές τις ημέρες στο χωριό του, και πήγε στον 69χρονο γείτονα της μητέρας του, για να του ζητήσει εξηγήσεις για οικονομικές διαφορές, όπως λένε πηγές του ρεπορτάζ.
Κατά τις ιδιες πληροφορίες, ο λεκτικός διαπληκτισμός που είχαν οι δύο τους, είχε λήξει, όπως νόμιζε το θύμα, το οποίο επέστρεψε στο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή εκείνη, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 69χρονο, ο οποίος κρατώντας ένα μαχαίρι, τον έπληξε στην κοιλιά και στον θώρακα.
Η διακομιδή του θύματος στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, δεν αρκούσε για να τον κρατήσει στη ζωή, αφού 40 λεπτά μετά το περιστατικό, άφησε την τελευταία του πνοή.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι εντόπισαν στην ίδια περιοχή και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα εντόπισαν και κατάσχεσαν ως πειστήριο το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, ήταν άνθρωπος δύσκολος στις κοινωνικές συναναστροφές του. Κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και σήμερα αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Του
ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Αναδημοσίευση από www.pelop.gr
σημείωση kefaloniamagazine: Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος του Χρήστου και της Αργυρώς Δανελάτου, (Η μαμά του είναι από τα Δαμουλιανατα Κεφαλληνίας)