Έδωσε ηρεμιστικό στη Μαρκέλλα για να… κοιμηθεί και ήθελε να τη φροντίσει! Ζητά συγγνώμη η 33χρονη

Μόνο τις κατηγορίες της ασέλγειας και των ναρκωτικών παραδέχεται η 33χρονη, που φέρεται να άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα και την κράτησε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά. Υπάρχει κύκλωμα, είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας και χαρακτήρισε την υπόθεση «σπάνια για τα χρονικά της Ελλάδας».

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο: μια 33χρονη γυναίκα κατηγορείται πως άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα στις 11 Ιουνίου, την πήγε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά, τη νάρκωσε, ασέλγησε στο παιδί και μετά το άφησε ελεύθερο, αποπροσανατολισμένο λόγω των ναρκωτικών και προσπάθησε να εξαφανιστεί.

Η 33χρονη γυναίκα, η “κοκκινομάλλα” όπως την περιέγραψαν άνθρωποι που την είδαν με το παιδί πριν ξυρίσει το κεφάλι της για να μην αναγνωρίζεται, υποστηρίζει τώρα ότι δεν ήξερε να κάνει κακό στο κορίτσι, ήθελε να το φροντίσει γιατί της έχει αδυναμία. Αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί και υποστηρίζει ότι η Μαρκέλλα της είπε πως την αγαπάει όταν την άφησε, μόνη της, σε ένα βενζινάδικο στην Καλαμαριά…

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, εξέφρασε την εκτίμηση πως η 33χρονη γυναίκα είναι ίσως μέρος ενός μεγαλύτερου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού και η ίδια, έχει ομολογήσει ότι ασέλγησε στο κοριτσάκι, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου και με τη μικρή, την οποία, όπως κατέθεσε το παιδί, έβαψε πριν το φωτογραφίσει.

Τι ισχυρίζεται η 33χρονη

Η 33χρονη γυναίκα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19.06.2020) στην ανακρίτρια και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12:00. Ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας δήλωσε ότι η γυναίκα δέχεται μόνο τις κατηγορίες της ασέλγειας και των ναρκωτικών και όχι εκείνες της αρπαγής και του βιασμού.

Υποστήριξε ότι η πρόθεσή της, όταν πήρε τη μικρή Μαρκέλλα από το σχολείο της το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (11.06.2020) ήταν «να την φιλοξενήσει, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί». Σύμφωνα με τον συνήγορό της, η 33χρονη «κοκκινομάλλα» υποστήριξε ότι η 10χρονη «ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά στη συμβίωση με τον πατριό της».

Η γυναίκα που κατηγορείται, είπε ο Β. Νουλέζας, παραδέχτηκε την ασέλγεια και «τη χάιδεψε (τη 10χρονη) όπως ένα παιδάκι που το αγαπάς». Ισχυρίστηκε επίσης ότι το παιδί δεν ζήτησε να φύγει αλλά έκλαιγε και ανησυχούσε όταν η εξαφάνιση πήρε διαστάσεις και δημοσιότητα, πως η 33χρονη του έδωσε φαγητό και ναρκωτικά για να το ηρεμήσει (!) και να το βάλει για ύπνο. «Έκανε το λάθος που έχει μετανιώσει, της έδωσε νομίμως χορηγηθέν ηρεμιστικό για να κοιμηθεί. Της έδωσε ελάχιστη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας», είπε ο συνήγορός της.

Η 33χρονη υποστήριξε επίσης ότι η Μαρκέλλα της είπε όταν αποχωρίστηκαν «σε αγαπώ μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου». Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κατηγορούμενη ζητά δημόσια συγγνώμη.

Κούγιας: Δεν πιστεύω ότι έδρασε μόνη της

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε δικηγόρος της μητέρας και του αδερφού της Μαρκέλλας, εξέφρασε την εκτίμηση πως η 33χρονη ίσως είναι μέρος ενός μεγαλύτερου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

«Δεν υπήρχε καμία σχέση, στην παλαιά κατοικία ήταν γείτονες», είπε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», είπε και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

«Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε»

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», δήλωσε, επίσης στον ΑΝΤ1 ο αδελφός της Μαρκέλλας, Χρήστος.

Εξέφρασε, επίσης, την ευχή «να μην ξαναϋπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά».

Σχετικά με τη γυναίκα που ομολόγησε την αρπαγή της 10χρονης και της σε βάρος της ασέλγεια, ο αδελφός είπε πως δεν την γνωρίζει, ούτε του θυμίζει κάτι από παλιά.

«Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της», κατέληξε ο νεαρός.

Με πληροφορίες και από grtimes.gr

Πηγή: newsit.gr