Εφιάλτης για 46χρονη: Ξύπνησε σε σάκο πτωμάτων – Τη θεώρησαν νεκρή και την έκλεισαν μέσα

υλιγμένη σε μια σακούλα μέσα σε ένα γραφείο τελετών ξύπνησε έντρομη μία γυναίκα στην Παραγουάη, η οποία δηλώθηκε νεκρή από ιατρικό λάθος.

Η Γκλάντις Ροντρίγκεζ Ντουάρτε πήγε το Σάββατο σε μια κλινική στο Οβιέδο επειδή είχε επικίνδυνα υψηλή πίεση, σύμφωνα με τη Daily Mail την οποία επικαλείται η Metro. Περίπου δύο ώρες αργότερα ένας γιατρός επιβεβαίωσε τον θάνατό της και μάλιστα ενημέρωσε τον σύζυγό της Μαξιμίνο και την κόρη της Σάντρα.

Ωστόσο, υπάλληλοι στο γραφείο τελετών είδαν ότι η γυναίκα ήταν ζωντανή και κινείτο μέσα στην τσάντα στο σάκο πτωμάτων, όπου την είχαν τυλίξει.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κυρία Ροντρίγκεζ δηλώθηκε νεκρή από τον γιατρό Εριμπέρτο Βέρα. Ο σύζυγος της ταλαιπωρημένης γυναίκας δήλωσε σε τοπικό κανάλι: «Υπέθεσε (ο Βέρα) ότι ήταν νεκρή και μου την παρέδωσαν γυμνή, σαν ζώο με ένα πιστοποιητικό θανάτου. Δεν έκανε καν ανάνηψη.

«Τον εμπιστευόμασταν, γι ‘αυτό πήγαμε σε αυτή την κλινική. Αλλά αυτοί την αποσυνέδεσαν και την έστειλαν στο γραφείο τελετών» λέει συγκλονισμένος ο Μαξιμίνο.

Η Γκλάντις μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομεία και βρίσκεται υπό παρακολούθηση, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Πηγή: reader.gr