Εφιάλτης για συνταξιούχο στα χέρια ληστών! Η παγίδα, τα χτυπήματα και η λεία των δραστών

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν 77χρονο συνταξιούχο δικηγόρο το πρωί της Τετάρτης (20-05-2020) στον Αγιο Γεώργιο Ανδραβίδας στην Ηλεία. Μια ομάδα έξι ατόμων του επιτέθηκε και με τη βία του απέσπασε το ποσό των 400 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος άντρας στις 07.00 το πρωί καθόταν στην αυλή του σπιτιού του, όταν μια ομάδα έξι ατόμων έφτασε εκεί με αυτοκίνητο και προσπαθώντας να τον προσεγγίσουν επιχείρησαν να του πιάσουν κουβέντα ζητώντας του καρπούζια για να αγοράσουν.

Οι τέσσερις από τους δράστες μπήκαν στην αυλή και άρχισαν να χτυπούν τον ηλικιωμένο, προκειμένου να τους δώσει τα χρήματά του. Τον οδήγησαν στην κρεβατοκάμαρά του και κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 400 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο ηλικιωμένος αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενημέρωσε τις αρχές και τραυματισμένος οδήγησε το αυτοκίνητό του έως το νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις. Ο 77χρονος φέρει ένα σοβαρό τραύμα στο μάτι από τις γροθιές που δέχτηκε καθώς και άλλα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα του.

Πηγή: ilialive.gr