Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Ανδρέας Αγγελόπουλος, προδωμένος από την καρδιά του, την Κυριακή. Είχε συνδέσει τη ζωή του με τα κόμικς και τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει σχολή στην οδό Καποδιστρίου στην Πάτρα.

«Μέσω του κόμικς μπορείς από το μηδέν να φτιάξεις έναν κόσμο, που υπάρχει ή δεν υπάρχει ή είναι σύνθεση κάποιων οραμάτων, ονείρων κλπ. Φτιάχνοντας τον βασικό ήρωα, τους δεύτερους και τρίτους ήρωες , τους βάζεις να κινούνται. Είναι σαν να κινείς τα όνειρά σου και τον εαυτό σου ή τη σκέψη σου. Είναι ένας τρόπος να πω κάτι, να επικοινωνήσω με κάποιον κι ενώ δε γνωριζόμαστε να γνωριστούμε τώρα και φυσικά να ηρεμήσω κι εγώ μέσα μου», είχε πει σε συνέντευξή του στο thebest.gr και την Ελευθερία Μακρυγένη το 2015.

Ασχολείται με τα κόμικς από τα 20 χρόμια του. Είχε πραγματοποιήσει ατομκές εκθέσεις  και έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ κόμικ – φανζίν στην Πάτρα.

Πηγή: thebest.gr

Προηγούμενο άρθροΝΕ ΚΙΝΑΛ: “Συνεχίζουμε τον αγώνα με πυξίδα τις αξίες μας, με όραμα και ελπίδα για καλυτεροσύνη του τόπου μας, της Ελλάδας”
Επόμενο άρθροΝίκος Ανουσάκης: “Η παράταξη του κου Παρίση, από τότε που φύγαμε εμείς έχει μια ισχνή και ασθενική πολιτική παρουσία”