Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Μαρούλης (Μαραντόνα)

Ανείπωτος ο πόνος για τον Χαμό του Διονύση – Μαραντόνα.
Το απόγευμα σήμερα για πολλοστή φορά εφέτος, κτύπησε πένθιμα η καμπάνα της εκκλησίας μας .
Όταν ακούστηκε η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου μας Μαρούλη Διονύση του Μεμάγγελου “Μαραντόνα” οι καρδιές όλων σταμάτησαν…..
Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι ο δικός μας Μαραντόνα, ο άνθρωπος που τόσα προσέφερε καθημερινά στους γύρω του, στην εκκλησία μας, στο χωριό, έφυγε τόσο άδοξα στα 67 του χρόνια.
Χθες το βράδυ καθόμαστε στην Ανατολή διασκεδάζαμε και περνούσαμε υπέροχα κάνοντας σχέδια για εκδηλώσεις αγώνες ποδοσφαίρου τραγούδι κ.λ.π
Και σήμερα το μεσημέρι ήρθε το κακό μαντάτο.
Τα λόγια χάνουν τη σημασία τους.
Ο Διονύσης, ο Μαραντόνα, που τόσο υπερήφανα του άρεσε να τον φωνάζουν, ο δικός μας άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο, ο καλός οικογενειάρχης και παππούς, αυτός που άλλαξε τη μορφή της εκκλησίας μας σαν επίτροπος, ο μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο τραγουδιστής, ο ζωγράφος, ο ποιητής, ο ηθοποιός, δεν θα είναι πια κοντά μας.
Θα είναι όμως πάντα στις σκέψεις μας και στις καρδιές μας,
Τη μπορεί να πούμε στη αγαπημένη του σύζυγο Μαγδαληνή στα δύο του αγόρια, τα δύο εγγόνια του και στα αδέλφια του Υπομονή είναι το λιγότερο.
Καλό παράδεισο ….. αγαπημένε μας Διονύση.

Ανείπωτος ο πόνος για τον Χαμό του Διονύση – Μαραντόνα.Το απόγευμα σήμερα για πολλοστή φορά εφέτος, κτύπησε πένθιμα η…

Δημοσιεύτηκε από Sillogos Kaminarata στις Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Δυστυχώς, το μαντάτο για το συγχωριανο Διονύσιο Μαρουλη (Μαραντονα), έπεσε σαν κεραυνός εν μέσω καλοκαιριού. Οι μικρές κοινωνίες στις κοινότητες μας και γενικά όλος ο κόσμος της Παλικής, έχασε έναν καλό φίλο, έναν υπέροχο άνθρωπο, που ήταν παρόν σε κάθε δραστηριότητα της κοινωνίας μας.
Η κοινότητά μας και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αξιολάτρευτου φίλου μας. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=619624826093487&id=118406666215308

Καλό ταξίδι φίλε”Μαραντόνα”
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους στο άκουσμα του άσχημου μαντάτου. Ακόμα είμαι σοκαρισμένος συγκλονισμένος και συγκινημένος συνάμα με το άκουσμα του πρόωρου και τόσο άδικου θανάτου ( 67χρονών) ενός υπέροχου φίλου, του πολυαγαπημένου φίλου “Μαραντόνα” . Με πόνο ψυχής και βαθιά οδύνη αποχαιρετώ έναν εξαίρετο και καλοσυνάτο άνθρωπο, ένα πρότυπο οικογενειάρχη και παππού. Μα πάνω από όλα αποχαιρετώ έναν φίλο, έναν συγχωριανό,έναν “αδερφό” έναν δικό μας άνθρωπο! Τον δικό μας Διονύση που μας άφησε νωρίς και τόσο άδικα… Που είχε τόσα πολλά ακόμη να προσφέρει στην οικογένειά του και στον τόπο του. Ήσουν ένας άνθρωπος ευθύνης, δοτικός, ευγενής, με κύρος, που κέρδιζες αμέσως τον σεβασμό προς το πρόσωπό σου. Προνομιούχοι όλοι όσοι πορευτήκαμε πλάι σου! Θα σε θυμόμαστε πάντοτε με σεβασμό και αγάπη και θα ζεις αιώνια στις μνήμες όλων μας.
Στις καρδιές και στις μνήμες μας, όμως, θα μείνει ανεξίτηλη η μορφή ενός χαμογελαστού, σεμνού και αξιοπρεπή Κυρίου και Ανθρώπου, αφοσιωμένου στην οικογένειά σου και στο τόπο σου.
Ακούστηκαν θλιμμένα οι καμπάνες του Αϊ Λιά φίλε και για σένα που τόσα χρόνια τις χτυπούσες εσύ σε χαρές και λύπες.
Θα σε θυμόμαστε μόνο με γέλιο μέσα από το γέλιο που χάριζες σε όλους μας απλόχερα.
Όταν φεύγει ένας νέος και υπέροχος άνθρωπος όλες οι λέξεις μοιάζουν φτωχές.
Εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου
ΔΙΟΝΎΣΗ ΜΑΡΟΥΛΗ “Μαραντόνα”
έτσι όπως τον ξέραμε όλοι μας.
Καλό ταξίδι φίλε μου
Καλό παράδεισο να έχεις αγαπημένε φίλε μου