Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών με συλλυπητήρια ανακοίνωση τους, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και ιστορικού μέλους του συλλόγου, Σπύρου Βουτσινά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών, Μάριος Γαλαριώτης, ο εκλιπών ενωτικός, δοτικός και πάντα αφοσιωμένος στο σύλλογο, δήλωνε πάντοτε παρών στις κρίσιμες στιγμές.

Με το ήθος και τη χαρακτηριστική ευγένεια που τον διέκριναν, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του κατά τη μακρά πορεία του στο χώρο του λιμανιού μας και τη μνήμη όλων μας.

Υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία και φωτεινό παράδειγμα για τους νεότερους συναδέλφους. Πάντα πρόθυμος να μοιραστεί με όλους τις επαγγελματικές ανησυχίες και εμπειρίες του, μας αφήνει σήμερα μια πλούσια παρακαταθήκη.

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Προηγούμενο άρθροΠαντελειός: Ανούσιο και υποκριτικό το ψήφισμα της δημοτικής αρχής για την παραβατικότητα
Επόμενο άρθροΣίμος Παυλάτος-Συνέντευξη στον Ionian Galaxy: “Γιατί νυχτερινή ζωή στα καφέ, μπαρ ,εστιατόρια στην Κεφαλονιά είναι πολύ καλύτερη τώρα από πριν δεκαετίες”