“Εφυγε” από την ζωή ένας αξιαγάπητος Λυκειάρχης! ΦΩΤΟ

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 82 ετών ο εκπαιδευτικός, πρώην Λυκειάρχης του Λυκείου Βραχνεΐκων Σπύρος Μπιλάλης, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον γνώριζαν. Ήταν Θεολόγος – Φιλόλογος  – Συγγραφέας . Ήταν μια ξεχωριστή και αγαπητή προσωπικότητα που δεν σταμάτησε ποτέ να ερευνά και να διευρύνει τις γνώσεις του. Το 2017 είχε εκδοθεί το βιβλιο του “Οι ρίζες της Ελληνικής Φυλής και η ταυτότητα του Έθνους μας.

Με τη σύζυγό του Βασιλική  απέκτησαν τρία κορίτσια. Την Άννα, την Εύη και την Αγγελική ενώ ευτύχησε να δει και τέσσερα εγγόνια.

Ο Σπύρος Μπιλάλης , κατοικούσε με την οικογένειά του στα Βραχνέικα. Γεννήθηκε στο χωριό Μηλιές Πύργου Ηλείας. Σπούδασε Θεολογία, Παιδαγωγικά και Φιλοσοφία στο Αρχαιολογικό και Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.Υπηρέτησε ως καθηγητής και Λυκειάρχης σε πολλά Σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης ενώ είχε αναπτύξει πολυετή και συστηματική μελέτη της Προϊστορίας, τη γλώσσας, των Αρχαιολογικών ανακαλύψεων και των Ανθρωπολογικών ερευνών.