ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ Ι. ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η ελληνική και διεθνής ναυτιλιακή κοινότητα είναι πιο φτωχή, καθώς ένα από τα πλέον επίλεκτα και σεβαστά μέλη της, εντός και εκτός εθνικών συνόρων, ο Στέλιος Ι. Βλασσόπουλος, «έφυγε» από την ζωή την περασμένη Τρίτη 2 Ιουλίου.

Ο Στέλιος Ι. Βλασσόπουλος υπηρέτησε την ελληνική ναυτιλία και το ναυτιλιακό επιχειρείν με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στη μεγάλη ναυτιλιακή παράδοση της Ελλάδας και του ιστορικού ναυτότοπου της Ιθάκης, απ’ όπου ο ίδιος καταγόταν, διατηρώντας πάντοτε ένα χαμηλό προφίλ.

O Στέλιος Ι. Βλασσόπουλος ήταν ο γενικός διευθυντής της Neda Maritime Agency Co. Ltd., της εταιρείας που ίδρυσε η οικογένεια Λυκιαρδόπουλου και η οποία δραστηριοποιείται στον Πειραιά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Στην Ιθάκη, την πατρική γη του Στέλιου Βλασσόπουλου, έγινε η ταφή του την περασμένη Παρασκευή.

Η οικογένεια του εκλιπόντος καλεί όσους το επιθυμούν να προσφέρουν  εις μνήμην του την στήριξή τους στο σωματείο: «Η Πρόοδος Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης», το οποίο πραγματοποιεί σημαντικό έργο φέρνοντας τη νέα γενιά της Ιθάκης σε επαφή με την θάλασσα και το θαλασσινό πολιτισμό της, στον ακόλουθο λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς: GR13 0171 3840 0063 8401 0033 769.

Φωτό: Ευγενική χορηγία οικογένειας Βλασσόπουλου

Αναδημοσίευση από /www.naftikachronika.gr