«Έφυγε σήμερα από τη ζωή»: Θρήνος για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στο Instagram

Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ηλιάδης, ο οποίος ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο μοναχογιός της Αλίκης και του Δημήτρη, Γιάννης Παπαμιχαήλ,  τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση-αποκάλυψη.

Ο μεγάλος έρωτας και ο κρυφός γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram και έγραψε: «Σήμερα έφυγε από την ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Γιώργος Ηλιάδης.

Η γνωριμία τους γίνεται τον Νοέμβριο του 1976 στο κέντρο Σκορπιός που διατηρούσε εκείνος στην περιοχή του Χίλτον και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Έζησαν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 1982 με γάμο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγο καιρό αργότερα χωρίζουν καθώς επιστρέφει στην Κύπρο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη.

Τα επόμενα χρόνια διατηρούν επικοινωνία και στις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο, τον καλεί για να τον δει για τελευταία φορά, όταν όμως καταφθάνει, εκείνη έχει ήδη “φύγει”. Στην φωτογραφία, καλοκαίρι του 1980 στο εξοχικό στο Θεολόγο όπου έζησαν πέντε υπέροχα και αξέχαστα και για τους δύο, καλοκαίρια».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

συνέχεια στο enimerotiko.gr