Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Eurobank στο Αργοστόλι (pics)

Το  νέο της κατάστημα στην Κεφαλονιά εγκαινίασε την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου, η Eurobank. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί με βάση τα σύγχρονα πρότυπα τραπεζικής εξυπηρέτησηςκαι αναδεικνύει την πελατοκεντρική προσέγγιση που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία της τράπεζας.

 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, αφού συνεχάρη τα στελέχη της Τράπεζαςστην Κεφαλονιά για τις επιδόσεις και την προσπάθειά τους, τόνισε: «Η λειτουργία του νέου καταστήματος υπηρετεί τη στρατηγική μας για διαρκή βελτίωση  της εξυπηρέτησης των πελατών μας και της αμφίδρομης σχέσης μας με την τοπική κοινωνία. Οι σύγχρονες δομές λειτουργίας στο νέο κατάστημα, στο κέντρο του Αργοστολίου,καταδεικνύουν τη σημασία που δίνουμε στηνΚεφαλονιά και στις αναπτυξιακές δυνατότητες της οικονομίας της και αποτελούν μια έμπρακτη αναγνώριση της βαθιάς και διαχρονικής σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με την τοπική οικονομία και κοινωνία».

 

Τα εγκαίνια τέλεσε οΠρωτοπρεσβύτερος πατέρας Ιωάννης Μεσολωράς.

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τα στελέχη τηςEurobankείχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πελάτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανισμών και να τους ενημερώσουν για την αποδοτικήεφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Eurobank, που περιλαμβάνει την περαιτέρω ενίσχυση της χρηματοδότησης των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρήσεων, καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση και την ταχεία μείωση του αποθέματος μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

 

Η λειτουργία του νέου καταστήματος στην Κεφαλονιά εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρείας αναμόρφωσης του δικτύου καταστημάτων, ένα πρόγραμμα που εξελίσσεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα, με βασικό άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη της Eurobank και τη δέσμευσή της για ουσιαστική υποστήριξη των πελατών της, μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες και νέα προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες που δημιουργεί η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη διεθνώς.Στο πλαίσιο αυτό,έχει ήδη  εγκαινιαστεί νέο αντίστοιχο κατάστημα στη Μυτιλήνη, ξεκίνησε να λειτουργεί και νέοκατάστημα στην Εκάλη Αττικής και σταδιακά το πρόγραμμα επεκτείνεται σε όλη τη χώρα.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Affluent Segment  κ. Γιώργος Βαρελτζίδηςκαι ο Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Αθήνας&Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, ενώ τους καλεσμένους υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, ο κ. Διονύσης Αυγουστίνος και ο διευθυντής του καταστήματος Κεφαλονιάς κ. Δημήτριος Δρίτσας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οΔήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσσης, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής κ. Βασίλης Σολδάτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυφυλάκων κ. Κώστας Γρηγορόπουλος και ο Διοικητής Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Νίκος Βιβλάκης.