Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εντοπίστηκε «άνθρωπος-κλειδί»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στην έρευνα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Καθημερινής πως έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο 32χρονος πιλότος φέρεται να κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές.

 Ήταν εξ αρχής γνωστό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως τα νέα στοιχεία που έχουν βρεθεί, θα τίθονταν υπόψη του.Όπως ανέφερε η εκπομπή Tlive του Alpha, ο σύζυγος της Καρολάιν έφυγε εσπευσμένα από την Αλόννησο με ένα φίλο του και θα μεταβεί στην Αθήνα με ελικόπτερο.

Νωρίτερα ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο ίδιος εξήγησε πως η αστυνομία λειτουργεί μεθοδευμένα και πως θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Ακόμα επεσήμανε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά ενώ για τους δράστες εκτιμά ότι δεν έχουν διαφύγει.

Πάντως οι πληροφορίες που έρχονται από το ρεπορτάζ προετοιμάζουν το έδαφος για κάποια «θεαματική και ανατρεπτική αποκάλυψη» στην υπόθεση.

Οι έρευνες της ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. η οποία έχει αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση, εστιάζονται σε ένα «πρόσωπο-κλειδί» το οποίο φέρεται να διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στο αποτρόπαιο έγκλημα. Εκεί που μπλοκάρει ωστόσο η πρόοδος της έρευνας είναι η δυσκολία να καταδειχθεί ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται το άτομο αυτό με την δολοφονία.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο διότι από τις εξηγήσεις που θα δοθούν αναμένεται να ξεκαθαριστεί ακριβώς αυτή τη λεπτομέρεια.

Πηγή: aftodioikisi.gr