Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στενεύει» ο κλοιός για τον εντοπισμό των δραστών – 10 ύποπτοι στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ

Το DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, είναι «ορφανό»

Τρεις εβδομάδες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, όπου αδίστακτοι ληστές αφαίρεσαν τη ζωή της 20χρονης Καρολάιν. Μάλιστα, τα ευρήματα που άφησαν οι δράστες στο τόπο του εγκλήματος είναι ελάχιστα κάτι που ακόμη δεν έχει οδηγήσει στον εντοπισμό τους.

Στηριζόμενοι στα όσα τους έχει πει έως τώρα ο σύζυγός του θύματος, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προσπαθούν να συνθέσουν ένα παζλ, από το οποίο φαίνεται ότι λείπουν ουσιώδη κομμάτια του.

Το DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, είναι «ορφανό», καθώς δεν ταυτίζεται με κάποιο από αυτά που έχουν στα αρχεία τους, στα Εργαστήρια της Ασφάλειας.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, «σκληροί» κακοποιοί που έχουν εκτίσει ποινές, αλλά κανείς τους με εμπλοκή σε ανθρωποκτονία.

Κάποιοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτουν στοιχεία που να βοηθούν τις έρευνες των Αρχών.

Πηγή: pronews.gr