Έγκλημα στη Μάνη: «Θόλωσε το μυαλό μου, ήταν μια άτυχη στιγμή», δηλώνει ο συζυγοκτόνος

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 44χρονη γυναίκα που εκτέλεσε στην κυριολεξία ο συνομήλικος σύζυγός της το βράδυ της Κυριακής στον Πύργο Διρού στην ανατολική Μάνη.

Ο συζυγοκτόνος πήρε προθεσμία να απολογηθεί το απόγευμα της Παρασκευής. Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους όταν σ έναν έντονο διαπληκτισμό τους την σκότωσε με την κυνηγετική του καραμπίνα. Μάλιστα, το παιδί προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά μάταια.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δικηγόρος του Λάμπρος Μπρεάνος ο 44χρονος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ όπως ανέφερε και στους αστυνομικούς όλα συνέβησαν σε μια στιγμή όπου το μυαλό του θόλωσε.

«Πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία. Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι θόλωσε το μυαλό του και ότι ήταν μια άτυχη στιγμή. Όχι μόνο δηλώνει μετανιωμένος, αλλά ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του για ότι συνέβη. Από μια κατάθεση της ανιψιάς της παθούσας φέρεται πως ακολουθούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή ψυχιατρικής φύσεως, το οποίο όμως δηλώνει και εκείνος. Αντιμετώπιζαν κάποια θέματα μεταξύ τους ως ζευγάρι, αλλά μέχρι εκεί. Είναι σημαντικό σ αυτή την φάση να ακουστεί και η δική του αλήθεια, για την οποία θα μιλήσει στην απολογία του το απόγευμα της Παρασκευής».

Πηγή: newsit.gr