Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε μία 30χρονη Βολιώτισσα, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η 30χρονη που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ταχυδρομος του Βόλου, παρουσίασε πυρετό και μετέβη σε ιδιωτική κλινική του Βόλου όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν ότι είναι θετική στον ιό.

Τα αποτελέσματα ανησύχησαν τους δικούς της καθώς και τους γιατρούς που την παρακολουθούν.

Χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ σε τεστ υποβλήθηκε και ο σύζυγός της και τα αποτελέσματα αναμένονται.

Όπως ήταν φυσικό άρχισε η ιχνηλάτηση των επαφών της προκιεμένου να διαπιστωθεί πλως κόλλησε δεδομένου ότι στην θεσσαλική πόλη δεν υπάρχουν καθόλου κρούσματα το τελευταίο διάστημα.

Τελικά η 30χρονη ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είχε επαφή με Γερμανούς που ήρθαν στην Ελλάδα πρόσφατα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΠόσο δουλεύει η Πολεοδομία στην Κεφαλονιά; Πόσες άδειες βγάζει; Την απάντηση την δίνει έρευνα του ΤΕΕ-Τι γίνεται & στην Ιθάκη (λίστα)
Επόμενο άρθρο“Θλιβερή η κατάσταση για τα θέματα υγείας στον Νομό μας-το κεντρικό Νοσοκομείο του Νομού μας βρίσκεται ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρρευση  του”