«Εγώ είμαι ο “Μιχάλης” που ψάχνουν όλοι»: Τι αναφέρει ο άνδρας – «κλειδί» που κατονόμασε η 12χρονη στα Σεπόλια (βίντεο)

Ο «Μιχάλης» θεωρείται ως ένα από τα πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ενώ έχει αναγνωριστεί από την 12χρονη και φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση των παιδοβιαστών στα Σεπόλια.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια – για την οποία οι Αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στην προφυλάκιση συνολικά πέντε ατόμων.

Μιλώντας στον Alpha, ο «Μιχάλης» – το πρόσωπο κλειδί που κατονόμασε το ανήλικο θύμα – έδωσε εκ νέου τη δική του εκδοχή για την υπόθεση – υπογραμμίζοντας πως σύντομα θα πέσει στα χέρια των Αρχών, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση.

Ο άνδρας ισχυρίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη, αλλά ούτε και τον Μίχο, ενώ προσπαθεί να πείσει πως μπλέχτηκε λόγω ενός ψεύτικου προφίλ που έφτιαξε για να παρακολουθεί την κόρη του:

Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της.

Yπενθυμίζεται πως η 12χρονη έχει σημειώσει στην κατάθεσή της πως δεν είχε συναντηθεί μαζί του, αλλά αυτός ήταν που έδινε τον αριθμό του κινητού της στους βιαστές και με τη σειρά τους εκείνοι επικοινωνούσαν μαζί της μέσω viber. H κοπέλα έχει αναφέρει, ακόμη, πως την προσέγγισε μέσω Instagram, αλλά δεν ήξερε για τον Μίχο – ενώ ο 53χρονος ήξερε για εκείνον και οδηγούσε το κορίτσι στα «ραντεβού» που της έκλεινε ο «Μιχάλης».

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikaiologitika.gr