Έγραψε 4 λέξεις στην τελευταία σελίδα: Ανατριχιάζει το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης, η αποκάλυψη της δασκάλας της

Ολόκληρη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τη φρικιαστική δολοφονία της 11χρονης Βάσως στην Ηλεία.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό με πολλαπλά τραύματα, και ο καθ’ομολογίαν  δολοφόνος είναι ο 37χρονος θείος της, αδελφός του πατέρα της, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου.

Σκηνές Αρχαίας Τραγωδίας στο Σπίτι της Οικογένειας

Η κάμερα της εκπομπής T-Live και η ρεπόρτερ Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκαν στην Ηλεία για να καταγράψουν τις σκηνές πόνου και θλίψης στο σπίτι της οικογένειας της 11χρονης. Παρούσα ήταν και η δασκάλα της άτυχης Βάσως, η οποία αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας και την προσπάθεια που κατέβαλλε η μικρή στο σχολείο.

«Έχουν μία ευγένεια που δεν συναντάς συχνά σήμερα, μία αγωγή. Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό σε αυτή την οικογένεια, οι γονείς ήταν τόσο πολύ πάνω από τα παιδιά. Πιστέψτε με, είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να συνέλθω. Θεωρώ ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο, είναι αδιανόητο», δηλώνει η εκπαιδευτικός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Πολύ συχνά με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: κυρία δεν καταλάβαμε αυτό σε αυτή την άσκηση. Τρία χρόνια τα είχα τα παιδιά», σημειώνει η δασκάλα από την Ηλεία.

Μάλιστα, στην τελευταία σελίδα στο τετράδιο της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία είναι γραμμένη η φράση «Το χαμόγελο δεν άντεξε», με ημερομηνία 3/6/2024.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής στο enimerotiko.gr