Εικόνες ντροπής, σήμερα στη Μελισσάνη (pics)

Σ’ ένα από τα τουριστικά αξιοθέατα της Κεφαλονιάς, το λιμνοσπήλαιο Μελισσάνη, εκτυλίχτηκαν σήμερα εικόνες ντροπής και δυσφήμισης ολόκληρου του νησιού μας.
Ελλείψει υποδομών, οι οδηγοί των τα τουριστικών λεωφορείων των ιχ και των ταξί, αναγκάζονταν να παρκάρουν μέχρι και στον κεντρικό δρόμο του Καραβομύλου.
Η δε «ουρά» αναμονής, έφτανε μέχρι και τα εκατόν πενήντα μέτρα.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, στημένοι μέσα στον ήλιο, χωρίς στέγαστρα, ανέμεναν να φτάσουν στις βάρκες μέχρι και μιάμιση ώρα, όπως μας είπαν οδηγοί, που περίμεναν τους πελάτες τους!!! 
Να σημειώσουμε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Και πέρυσι τον Αύγουστο, είχαμε τις ίδιες ακριβώς εικόνες!!
Άνθρωποι με μωρά παιδιά, ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, να περπατούν μέσα στη ζέστη του καταμεσήμερου 300 και 400 μέτρα και να περιμένουν με τις ώρες στον ήλιο, για να επισκεφτούν το λιμνοσπήλαιο!!
Δυστυχώς, η λογική διαχείρισης των σπηλαίων, που αφορά μόνο στις εισπράξεις, έχει το τίμημά της!!
Μόνο που αυτό το τίμημα, το πληρώνουν οι επισκέπτες και φυσικά το νησί μας, με τη δυσφήμηση που γίνεται, από την διαχείρηση των σπηλαίων, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.
Θα κλείσουμε το ρεπορτάζ αυτό, με τη φράση που μας είπε αλλοδαπός τουρίστας, όταν τον ρωτήσαμε, πόση ώρα περίμενε.
» Shame, just that … nothing else … Ντροπή, μόνο αυτό…τίποτα άλλο…»
Τάσος Καβαλλιεράτος.

All-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focus