Είπε στη μάνα του ότι δε νιώθει καλά και έπεσε νεκρός στα πόδια της: Θρήνος για τον 53χρονο απόστρατο αεροπόρο

Ανείπωτο θρήνο έχει προκαλέσει στη Νέα Αγχίαλο, ο απροσδόκητος και πρόωρος θάνατος του Ευστάθιου Τσιάκαλου, απόστρατου αεροπόρου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 53 χρόνων μπροστά στα μάτια της μητέρας του και ενός φίλου του.

Ο απόστρατος αεροπόρος, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του, στη Νέα Αγχίαλο, έχοντας φωνάξει κι ένα φίλο του για να τον βοηθήσει.

Κατέρρευσε μπροστά στη μητέρα και τον φίλο του

Ο 53χρονος έδειχνε μία χαρά. Δεν παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα. Σοκαρισμένοι η μητέρα του και ο φίλος του έσπευσαν στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν. Έντρομη η μητέρα του άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ενημερώθηκε άμεσα στο ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, όμως ήταν αργά για τον 53χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 53χρονου ενημερώθηκε επίσης η Αστυνομία. Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή, η οποία έγινε χθες το μεσημέρι στη Λάρισα. Σύμφωνα με το πόρισμα ο 53χρονος «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς.

Ο Ευστάθιος Τσιάκαλος ήταν Ανθστης (ΕΑΦΜΣ) ε.α. Γεννήθηκε στη Νέα Αγχίαλο το 1969, κατατάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία το 1990 και αποστρατεύτηκε το 2014.

Ο Στάθης Τσιάκαλος δεν αντιμετώπιζε, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλήματα υγείας. Είχε συνταξιοδοτηθεί πριν μερικά χρόνια από την 111 Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρετούσε και διέμενε στη Νέα Αγχίαλο μαζί με τη μητέρα του. Οι πρώην συνάδελφοί του στην Πολεμική Αεροπορία δεν μπορούν να πιστέψουν τον απροσδόκητο χαμό του.

Ο ίδιος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια ενώ πριν από έναν χρόνο είχε πεθάνει και ο πατέρας του.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου, αλλά και στην Πολεμική Αεροπορία. Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του και όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Ραφαήλ, στη Νέα Αγχίαλο.

Πηγή: enimerotiko.gr