Εκεί τελείωσαν όλα για το ανθρωποκτονιών: Η κατάθεση που «έδωσε» την Πισπιρίγκου πέραν πάσης αμφιβολίας

Πώς όμως οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής διανυκτέρευσε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατά σκληρή στάση χωρίς να δίνει τις απαντήσεις που ανέμεναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα παρά τις αποδείξεις που της παρουσίαζαν οι αστυνομικοί σε όλη τη διάρκεια της νύχτας η ίδια αρνούνταν να παραδεχθεί το οτιδήποτε και συνέχιζε – κρατώντας μια σκληρή στάση, σύμφωνα με τους αστυνομικούς – να επιμένει στο δικό της αφήγημα τονίζοντας πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών της.

Στο μεταξύ, με τη βοήθεια των ιατροδικαστών και την ανάλυση του εργαστηρίου του ΑΠΘ, διαπιστώθηκε πως στην Τζωρτζίνα υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κεταμίνης. Σύμφωνα με τον ALPHA, οι γιατροί απέδειξαν πως στον οργανισμό του άτυχου παιδιού οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος!

Πώς όμως οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Την απάντηση έδωσαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Συγκεκριμένα, διαβεβαίωσαν ότι τη χρονική περίοδο που αποδείχτηκε ότι στην Τζωρτζίνα είχε χορηγηθεί κεταμίνη (περίπου 30 λεπτά πριν πάθει ανακοπή στο Παίδων) δεν είχε μπει κανείς στον θάλαμο και βρισκόταν μόνη της η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα.

Πηγή: instanews.gr