Έκλαιγαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ: Θρήνος για τον 29χρονο Σεφ που έφυγε πρόωρα, δεν κατάφεραν να τον σώσουν

Ακόμα μια τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε για τη χώρα μας. Ένας νέος άνθρωπος, ένας 29χρονος σεφ ο Κυριάκος Χρυσαφίδης άφησε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας- Κυλλήνης μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο.

Έσβησε στην άσφαλτο: Θρήνος για τον 29χρονο σεφ

Ειδικότερα, ο Κύριλλος Χρυσαφίδης, από τη Γλυφάδα Αττικής, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ σε παιδικό σταθμό της Ηλείας, οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, όταν συγκρούστηκε βίαια με ΙΧΕ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο αδικοχαμένος άνδρας εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, ενώ η μοτοσικλέτα του έπεσε σε αρδευτικό κανάλι πλησίον του δρόμου.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 29χρονος σεφ

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να κρατήσει τον 29χρονο στη ζωή, αλλά, δυστυχώς, μέσα σε λίγα λεπτά, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αντικανονική προσπέραση

Σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι μαρτυρίες κάνουν λόγο πως ο αδικοχαμένος νεαρός προσπάθησε να προσπεράσει από τα δεξιά το αυτοκίνητο που προπορευόταν, το οποίο εκείνη στιγμή ετοιμαζόταν να στρίψει προς την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο βασικός μάρτυρας, ο οποίος έφυγε από το σημείο, αναζητούνταν από τις αρχές, ώστε να δώσει κατάθεση αναφορικά με το δυστύχημα, τα αίτια του οποίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.

πηγή: enimerotiko.gr