Έκτακτο: Αίσιο τέλος: Βρέθηκε η 10χρονη από τις Αχαρνές

Το κορίτσι εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου από την περιοχή του, όταν πήγε να πάρει παγωτό, όπως είπε ο πατέρας του

Βρέθηκε σώα και ασφαλής η 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου που εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13/6 από τις Αχαρνές, όπου και διαμένει με την οικογένειά της. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Το πρωί της Κυριακής, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN TV «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη, ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε το παιδί». Όπως δήλωσε, το κορίτσι δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και ακολούθως χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε ότι το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την κατοικία τους. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η μικρή δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα του». Ο θείος του παιδιού, από την πλευρά του, είπε ότι η 10χρονη ζήτησε από τον παππού της, ο οποίος έμενε ακριβώς δίπλα, να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες του και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πηγή: ethnos.gr