Ελένη Τοπαλούδη: Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Η υπόθεση Τοπαλούδη παραμένει στο προσκήνιο, με τις έρευνες των αστυνομικών να συνεχίζονται και να προσθέτουν κρίσιμα κομμάτια στο παζλ. Χθες (28-02-2019) ολοκληρώθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών Ελλήνων, που καταγγέλθηκαν για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση της 21χρονης φοιτήτριας, το Νοέμβριο του 2017. Ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της.

Η 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, αναγνώρισε τους τρεις νέους από φωτογραφίες τους, ως τα άτομα εκείνα τα οποία μετέφεραν την αδικοχαμένη φοιτήτρια  στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

Πρόσθετα στοιχεία υφίστανται και εισέφεραν κι άλλοι μάρτυρες. Πιο συγκεκριμένα μια 24χρονη φίλη της Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων για την υπό διερεύνηση υπόθεση, ότι μία φορά της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού. Επεσήμανε ότι μια 24χρονη φίλη της, ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα.

https://youtu.be/B99LpLoy31o

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι έχει αρχίσει η προκαταρκτική για τον βιασμό της τον Νοέμβριο του 2017, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της. «Θεωρούμε ότι τα δύο γεγονότα, ο βιασμός του 2017 και η δολοφονία μετά από βιασμό το 2018, συνδέονται μεταξύ τους, ενώ είναι προφανές πως οι τρεις κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 2017 είναι γνωστοί με κάποιον από τους δύο δολοφόνους της.»

Ερωτηθείς εάν υπάρχει υποψία συγκάλυψης ο κ. Γκιούγκης ανέφερε: «Ας μην ξεχνάμε τρία βασικά στοιχεία. Έχουμε τον πρώτο βιασμό, έχουμε δεύτερο βιασμό και θάνατο, έχουμε άλλον έναν βιασμό μετά τον θάνατό της. Όλα αυτά συνδέονται, όπως και άλλα που δεν έχουν έλθει στη Δικαιοσύνη».

Μεγάλη έμφαση δίνει η οικογένεια της δολοφονημένης κοπέλας στο «ξεκλείδωμα» του λαπτοπ της με τον δικηγόρο να αναφέρει ότι «βρίσκεται στο εγκληματολογικό, το γιατί δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη είναι θέμα των Αρχών. Θα έχει πάρα πολλά στοιχεία πάνω στο θέμα που αναφερόμαστε».

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι το βράδυ της δολοφονίας της «Η Ελένη έφυγε βιαστικά, το πλυντήριό της ακόμη δούλευε. Βγήκε να φάει σουβλάκια και ήταν πρόχειρα ντυμένη. Το λαπτοπ ήταν ανοιχτό γιατί μιλούσε με μία φίλη της. Ποιος κλείδωσε το λάπτοπ και δεν μπορούν να το ανοίξουν; Είχαν και τα κλειδιά της;». Θυμηθείτε το βίντεο της εκπομπής «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου…

Την ίδια ώρα η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας επιμένει ότι ο βιασμός της και η δολοφονία της συνδέονται.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ένας από τους τρεις υπόπτους με καταγωγή από τις Σέρρες ήταν συμμαθητής του Ροδίτη σε ΕΠΑΛ του νησιού. Πόσο καλά γνωρίζονταν; Γνώριζε ο Έλληνας ότι υπήρχε ροζ βίντεο;

Πηγή: dimokratiki.gr