Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, με αφορμή την έκθεση «She’s gone», που αποτελείται από ρούχα που φορούσαν δολοφονημένες γυναίκες – «Εχω κρατήσει τις τελευταίες τρίχες και τα αποτσίγαρά της», δήλωσε χαρακτηριστικά

ΟΓιάννης Τοπαλούδηςπατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άνδρες τον Νοέμβριο του 2018, μίλησε στην ΕΡΤ για την έκθεση «She’s gone», που αποτελείται από ρούχα που φορούσαν δολοφονημένες γυναίκες και στην οποία φιλοξενείται ένα ρούχο της Ελένης. Μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» για την κόρη του, η δολοφονία της οποίας συγκλόνισε την Ελλάδα, μοιράζεται τα μηνύματα που θέλει να σταλούν από τα ρούχα της, αλλά και το πόσο δυσκολεύτηκε να τα αποχωριστεί για να σταλούν στην έκθεση.

«Ήταν ανυπέρβλητη ψυχική δυσκολία τη στιγμή που βάζαμε στο δέμα τα ρούχα της Ελένης για να τα στείλουμε στην Αθήνα. Ήταν σαν να αποχωριζόμαστε ένα κομμάτι της ψυχής μας. Πλέον κάθε αντικείμενο, κάθε φωτογραφία, ακόμα και οι τελευταίες τρίχες και τα αποτσίγαρα που έχω κρατήσει από τότε δίνουν την ψυχή της μέσα στο σπιτικό μας και δύσκολα τα αποχωριζόμαστε. Και τα τελευταία αποτσίγαρα δίνουν την ψυχή μας μέσα στο σπιτικό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Τις πρώτες ημέρες που ήμασταν στη Ρόδο μέσα στον ψυχικό χαμό είχα πει ότι εύχομαι να μην υπάρξει άλλη Ελένη. Δυστυχώς, έμεινε αυτό μία ευχή και μόνο. Περισσότερο μιλάει η μαμά της Ελένης με γονείς άλλων δολοφονημένων παιδιών, μιλάει πολύ με τη μαμά του Βαγγέλη του Γιακουμάκη αλλά και με τη Μάγδα τη μητέρα του Παύλου Φύσσα».

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο άρθροΒιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο επιχειρηματίας Δ.Φιντιρίκος διαψεύδει κάθε του εμπλοκή στην υπόθεση (φώτο)
Επόμενο άρθροΑποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: Ποσά που “ζαλίζουν” έχουν δοθεί στην Κεφαλονιά-Τι θα γίνει με τις ενστάσεις & πότε θα ανακοινωθούν νέα ονόματα-Τι είπε ο βουλευτής Π. Καππάτος στον Σάκη Βούτο (ηχητικό)