Σε βίντεο ντοκουμέντο ακούγεται για πρώτη φορά η φωνή της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Ηαυλαία της υπόθεσης της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής με την καταδίκη των δύο κατηγορουμένων σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη.

Στο μεταξύ το Star Channel έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η αδικοχαμένη φοιτήτρια να κάνει βόλτες στα σοκάκια της Ρόδου ενώ για πρώτη φορά ακούγεται η φωνή της.

Η Ελένη, όπως φαίνεται και στα βίντεο, ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι, γεμάτο ζωή που έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε, ενώ χόρευε και ποντιακά, έναν χορό που ήξερε καλά λόγω της καταγωγής της μητέρας της. Ήταν μια νέα κοπέλα όπως όλα τα άλλα παιδιά στην ηλικία της: διασκέδαζε όπως κάθε φοιτητής και φοιτήτρια με τους φίλους της, έκανε αστεία και πήγε στη Ρόδο με όνειρα, πιστεύοντας ότι  είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά της. Η μοίρα, όμως, της επεφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι.

Η αδικοχαμένη φοιτήτρια δεν προκαλούσε και ακόμα και στο ντύσιμό της ήταν αυστηρή. Αγαπούσε το ροζ και τα χρωματιστά ρούχα, ενώ σήμα κατατεθέν ήταν τα μαύρα γυαλιά και τα μακριά μαλλιά της.

Η δικαίωση

Έλληνας και Αλβανός κατηγορούμενος έχουν οδηγηθεί πλέον στις φυλακές Γρεβενών, μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της, ενώ έχουν μπει σε καραντίνα 14 ημέρων λόγω κορωνοϊού, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Οι γονείς της έχουν παραδώσει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα υβριστικά σχόλια που έγιναν λίγο μετά τη δολοφονία της κόρης τους και αναμένεται να κυνηγήσουν όσους προσπάθησαν να συγκαλύψουν το έγκλημα.

Δείτε το βίντεο εδώ
Πηγή: ethnos.gr