Ελένη Τοπαλούδη: Στο Θριάσιο ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Ο Ροδίτης που κατηγορείται πως δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη ελέγχεται για κορονοϊό. “Ανέβασε” υψηλό πυρετό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έγινε τεστ. Παραμένει στο σημείο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού έχει μεταφερθεί στο Θράσιο νοσοκομείο ο Ροδίτης που κατηγορείται πως δολοφόνησε την φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη.

Ελένη Τοπαλούδη: Εγινε το τεστ στον Ροδίτη κατηγορούμενο και αναμένονται τα αποτελέσματα

Η μεταγωγή του έγινε χθες το βράδυ καθώς διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό και μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο, όπου κρατείται, αμέσως στο Θριάσιο, προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το μοναδικό σύμπτωμα.

Μέχρι δε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου. Ο κατηγορούμενος χθες απαντώντας, είπε ότι είχε πυρετό και η εισαγγελέας τον προέτρεψε «φαίνεται ότι τρέμεις, βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις».

Η είδηση πάντως προκαλεί μεγάλη ανησυχία τόσο για τις φυλακές (Ψυχιατρείο) όπου κρατείται, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα του ιού, όσο βέβαια και τους λοιπούς χώρους που κινήθηκε αυτές τις μέρες.

Τις δυο πρώτες μέρες άλλωστε επανέναρξης της δίκης, αυτή διεξήχθη σε μια μικρή αίθουσα ενώ χθες μεταφέρθηκε στη μεγάλη αίθουσα Τελετών του Εφετείου.

Η ανησυχία βέβαια αφορά τόσο τους αστυνομικούς που ήταν σε επαφή μαζί του όταν τον μετέφεραν, όσο βέβαια και όσους βρίσκονταν στις αίθουσες, δικαστές, δικηγόρους, δημοσιογράφους κλπ.

Πηγή: newsit.gr