Ελένη Τοπαλούδη: Ξαναζωντάνεψε η φρίκη! “Η Ελένη πάλεψε, υπήρχαν αίματα παντού”

Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο από δύο νεαρούς δράστες, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Και σήμερα συνεχίζει να καταθέτει ο μάρτυρας που εξιχνίασε την υπόθεση, ο διοικητής του Κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού , Θωμάς Ζόβας.

Εντός της δικαστικής αίθουσας βρισκόταν και σήμερα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ο οποίος παρακολούθησε μέρος της κατάθεσης του μάρτυρα σε αντίθεση με την μητέρα της η οποία επέλεξε να παραμείνει εκτός της δικαστικής αίθουσας μην αντέχοντας να ακούσει τι βίωσε το παιδί της. Ωστόσο ,μέσω του συνηγόρου της , ζήτησε να καταθέσει συμπληρωματικά, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Από την πλευρά του, ο μάρτυρας κ. Ζόβας εμφανίστηκε πεπεισμένος για την συνεργασία των δύο κατηγορουμένων προκειμένου να πετάξουν την άτυχη Ελένη στη θάλασσα.

“Η Ελένη πάλεψε, το σπίτι είχε αίματα παντού”

«Ξεκάθαρα δεν μπορούσε ένα άτομο να την ρίξει στη θάλασσα» ανέφερε ο μάρτυρας ο οποιος τόνισε πως τα ρεύματα και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή θα μπορούσαν να είχαν εξαφανίσει την Ελένη. «Το σώμα της Ελένης έπλεε όταν τη βρήκαν… Τα αντικείμενα της βρέθηκαν σε διαφορά σημεία. Το εσώρουχο της άταν σκισμένο στο πλάι και κατά τη γνώμη μου κάποιος το τράβηξε για να το σκίσει» περιέγραψε ο μάρτυρας.

Ο κ. Ζόβας αναφέρθηκε και στην εικόνα που αντίκρισε στο διαμέρισμα όπου μαρτύρησε η Ελένη. “Υπήρχαν σε πολλά σημεία αίματα από την κρεβατοκάμαρα έως το μπάνιο. Η Ελένη πάλεψε…» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως εκτιμά ότι οι κραυγές της νεαρής κοπέλας θα ακούγονταν σε ολόκληρο το κτίριο από «ένα φυσιολογικό άνθρωπο».

Με αφορμή το αίτημα της υπεράσπισης να κληθεί και να καταθέσει στο δικαστήριο ο ψυχίατρος ο οποίος έχει συντάξει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η υπεράσπιση του νεαρού Ροδίτη ανέφερε πως διστάζει να προβάλει αυτοτελείς ισχυρισμούς του κατηγορούμενου πριν ο ίδιος απολογηθεί. “Οι κατηγορούμενοι θα δώσουν το τελικό στίγμα της υπερασπιστικός τους θέσης” τόνισε ο συνήγορος Θ. Μαντάς.

Αν και αρχικά η πολιτική αγωγή δεν συναίνεσε στην κλήση του ψυχιάτρου στη συνέχεια τάχθηκε υπέρ .

“Μας το βασάνισαν το κορίτσι μας”

Όταν κλήθηκε να καταθέσει ο ιατροδικαστής, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε. Όσο ο Παναγιώτης Κοτρέτσος κατέθετε τα όσα φρικιαστικά είχε διαπιστώσει, ο πατέρας φώναξε μέσα στην αίθουσα «μας το βασάνισαν το κορίτσι μας, μας το βασάνισαν».

Πηγή: newsit.gr