Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο εφοπλιστής | Δηλώσεις Αλ. Κούγια (BINTEO)

Ελεύθερος αφέθηκε χωρίς περιοριστικούς όρους ο εφοπλιστής, ο οποίος παραδόθηκε το πρωί στις αρχές της Ζακύνθου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020.

Ο εφοπλιστής ήταν μεταξύ των ατόμων που αναφέρονταν στην πολυσέλιδη δικογραφία, καθώς, όπως τονιζόταν, σκάφος του εμπλέκεται στη δολοφονία.

Με βάση το ένταλμα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Ο εφοπλιστής παραδόθηκε στο Α.Τ. Ζακύνθου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Δείτε τι δήλωσε στο ΙΟΝΙΑΝ ο συνήγορος υπεράσπισης του εφοπλιστή, Αλέξης Κούγιας, στο βίντεο παρακάτω:

4 προφυλακίστηκαν, 4 αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους

Συνολικά για την υπόθεση μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα έχουν προφυλακιστεί και τέσσερις άνδρες έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε τελικά να μην προφυλακιστεί ο έβδομος συλληφθείς.

Η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος», η οποία αναζητείτο από τις αρχές παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου το απόγευμα της Τρίτης (15/6).

Η γυναίκα, που σύμφωνα με τη δικογραφία ήταν αυτή που παρακολουθούσε τον επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη και τη σύζυγό του Χριστίνα Κλουτσινιώτη και έδινε το στίγμα τους στους εκτελεστές, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

Πηγή: imerazante.gr