“Εμφανίστηκαν” νέα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα

Μία νέα χειρόγραφη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα φέρνει τα πάνω-κάτω!

Στη διαθήκη αποκαλύπτονται οι τελευταίες επιθυμίες του εκδότη-δημοσιογράφου, ενώ στο παρασκήνιο της αποκάλυψής της έρχονται να προστεθούν νέα ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες στο Μονακό, αλλά και καταθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ. Κάποιοι άριστοι γνώστες της υπόθεσης εικάζουν ότι μπορεί να μην έχουμε τελειώσει ακόμη και τώρα με την καταμέτρηση των δεκάδων κατοικιών της real estate αυτοκρατορίας που έστησε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και την Αμερική ο «θείος», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά.

Ακόμη και το 2021 ο Γιώργος Τράγκας αγόρασε άλλη μια κατοικία στο Σεν Τροπέ, ένα από τα πλέον διάσημα θέρετρα του διεθνούς jet set, ενώ άγνωστο παραμένει το χρονικό διάστημα που απέκτησε άλλα δύο σπίτια. Το πρώτο εξ αυτών βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Αντζελες, όπου τα ακίνητα κοστίζουν μια περιουσία, ενώ το δεύτερο εντοπίστηκε στην Ουάσινγκτον. Αμφότερα τα ακίνητα, πάντως, ήταν άγνωστα μέχρι τώρα σε όλους σχεδόν – πλην της κυρίας Μαρίας Καρρά.

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα άλλωστε φέρεται να διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στον ενδοοικογενειακό πόλεμο για την κληρονομιά του συζύγου της, ειδικά σε ό,τι αφορά την ιδιόχειρη διαθήκη που συνέταξε ο ίδιος.

Πηγή: instanews.gr