Εμφανίστηκε παράξενο «πράγμα» σε αυλή (pic)

Ένα παράξενο «πράγμα» το οποίο έζησε για περίπου 10 μέρες και είχε διάμετρο 10 εκατοστών εντοπίστηκε στην αυλή σπιτιού στη Μυρσίνη Ηλείας.

Τo μικρό αυτό «πράγμα» -αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης- βρισκόταν πίσω από κάποιο σπίτι της Μυρσίνης και προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών κατοίκων.

«Αρχές του χρόνου πίσω από το σπίτι μου και κάτω από ένα νάιλον με το οποίο είχα σκεπάσει τα ξύλα για το τζάκι, είδα αυτό το περίεργο “πράγμα”.  Στρογγυλό, χωρίς πόδια, διαμέτρου περίπου 10 εκατοστά και υφή που θύμιζε σαλιγκάρι, αν και δεν το άγγιξα.  Ήταν κάτι ζωντανό γιατί κουνιόταν και εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι πως όταν το άγγιζες με ένα ξύλο, στο κέντρο του άνοιγε κάτι σαν μάτι με χρώμα γαλάζιο. Δεν πρέπει να ήταν μανιτάρι. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο σε χωράφι και όσοι ήρθαν και το είδαν, το ίδιο είπαν… Το παράξενο αυτό πράγμα από προχθές έχει “ζαρώσει”, προφανώς είναι νεκρό…».

Με αυτά τα λόγια περίγραψε κάτοικος Μυρσίνης το περίεργο «πράγμα» που αντίκρισε στο πίσω μέρος του σπιτιού της και το οποίο από την Πέμπτη είναι νεκρό.

Τι μπορεί να ήταν αυτό το περίεργο στρογγυλό «πράγμα»; Μύκητας ή κάποιος άλλος μικροοργανισμός ίσως, που όμως δεν έχει εμφανισθεί ποτέ άλλοτε στην ευρύτερη περιοχή, όπως είπαν και ηλικιωμένοι αγρότες που το είδαν.

Πηγή: patrisnews.gr