Εμπορικός Σύλλογος Σκάλας: Τι κάναμε για το χωριό, την Ρωμαική Έπαυλη, το ιατρείο

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΟΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 300 ΑΤΟΜΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ..
Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 14/06/2018 ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ 8:30-15:30 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ , ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ.
ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΑΛΑΣ , ΠΑΡΑΛΙΑ , ΙΑΤΡΕΙΟ , ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ , ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΟΣΛΑΒΑΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
ΤΕΛΟΣ , ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ.
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΕΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. : ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΜΕΛΕΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. : ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ