Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ληξουρίου πραγματοποίησε την Κυριακή, στις 22-12-2019 με την συμμετοχή και βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κατωγής «Κουνόπετρα» εορταστικό καλλιτεχνικό εργαστήρι στο χώρο του ομώνυμου συλλόγου, στα Μαντζαβινάτα. Μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά κάτω από την καθοδήγηση της Ελπίδας Κατσαΐτη, χρωμάτισαν τα γυάλινα μπουκάλια και τα διακόσμησαν με εορταστικά χριστουγεννιάτικα θέματα.

Στο εργαστήρι συμμετείχαν κι άτομα από τον «Υπερίωνα»,  δίνοντάς μας χαρά για τη δράση τους και την υπέροχη επικοινωνία τους. Μέλη του  Διοικητικού του Συλλόγου « Κουνόπετρα», πέρα από την παρουσία τους βοήθησαν ενεργά και πρόσφεραν γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης. Ήταν μια εκδήλωση που έδωσε τη χαρά της καλής επικοινωνίας, μια εκδήλωση που όλοι τη χαρήκαμε, όχι μόνο για τη μεγάλη συμμετοχή της, αλλά και γιατί μας έδωσε μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, πρωτίστως στα παιδιά και συνάμα, μας έδειξε,  πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα ανακυκλώσιμα υλικά για να φτιάξουμε τις δικές μας δημιουργίες.

Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ληξουρίου ευχαριστεί θερμά τους εξωτερικούς συνεργάτες του, την ακούραστη και ταλαντούχα Ελπίδα Κατσαΐτη για τη βοήθειά της, το Διοικητικό του Συλλόγου «Κουνόπετρα» και συγκεκριμένα: Τον πρόεδρο Παναγή Ατσάρο που πάντα μεριμνά για το καλύτερο του Συλλόγου, την Κρυσταλία Αντωνέλου – Κοζομπόλη που με πλατύ χαμόγελο τακτοποιούσε το κάθε τι, τον Γιώργο  Έρτσο, που βοήθησε  στην κάθε αναγκαία λεπτομέρεια της διαδικασίας του εργαστηρίου, τον Γεράσιμο Αντωνέλο που μας έφερε τα υλικά, η Μαρίνα Αραβαντινού η δασκάλα του χορού με τα πινέλα στο χέρι βοηθούσε ακούραστα, αλλά και όσες γυναίκες του Συλλόγου μας βοήθησαν, ώστε να χαρούμε όλοι μας τις όμορφες δημιουργίες που παρήχθησαν από τα χέρια μικρών και μεγάλων.

Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ληξουρίου προσπαθεί να αξιοποιήσει Πολιτιστικούς και Εκπαιδευτικούς Φορείς και Σωματεία, μέσα σε κλίμα καλής επικοινωνίας και συνεργασίας. Αυτό είναι και το κύριο μέλημα του Τμήματος Πολιτισμού, γιατί  στηρίζεται στη βασική αρχή…  όταν υπάρχουν οι καλές και ειλικρινείς διαθέσεις συνεργασίας με πνεύμα ενότητας και φιλίας, δημιουργούνται υπέροχες στιγμές  και πράγματα.

Καλές Γιορτές

Με Χαρά, Υγεία,  Ειρήνη και Δημιουργία

Ο Αντιδήμαρχος

Δήμου Ληξουρίου

Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Μακρύς και Πλατύς Γιαλός φουρτουνιασμένοι (pics+video)
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Ποιοι ευχήθηκαν στον Δήμαρχο με αγιοβασιλίτσες; (pics)