“Ένας ακόμα φίλος «έφυγε», ο Αλέξανδρος”: Συντετριμμένος στον αέρα ο Αντώνης Κανάκης, μοιράστηκε τα δυσάρεστα

Ιδιαίτερα στενοχωρημένος και προβληματισμένος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα με την απώλεια του φίλου του και μουσικού, Αλέξανδρου Πέρρου.

«Ένας ακόμα φίλος «έφυγε». Γαμώτο. Έχω βαρεθεί και έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση. Έχει αρχίσει να με τρελαίνει, που «φεύγουν» τα φιλαράκια.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος, ένα παλικάρι εμβληματικό για τα rock’n roll χρόνια της πόλης. Ένας πραγματικός ροκάς, που στη χώρα που ζούμε γνώρισε την αναγνώριση από τον κύκλο της ροκ μουσικής, αλλά όχι την αναγνώριση που θα του άξιζε» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

«Έμαθα σοκαρισμένος ότι εγκατέλειψε και ροκάρει αλλού τώρα και βέβαια πρέπει να σας ομολογήσω ότι έχω αρχίσει και ακολουθώ μία παράξενη τακτική.

Δεν ξέρω αν είναι η άμυνα, αλλά όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις, το λέω τώρα αλλά θα το ξεχάσω μετά. Όλα αυτά τα παλιά φιλαράκια που «φεύγουν», το ξεχνώ και μέσα στο μυαλό μου είναι κάπου και ροκάρει.

Με τον Αλέξανδρο, ειδικά παλιά, ήμασταν πάρα πολύ κοντά και κάναμε πολλά πράγματα και πολλές εμφανίσεις στο Κομφούζιο. Στους αγαπημένους του και στην οικογένειά τους τη σκέψη μας» είπε με συγκίνηση ο Αντώνης Κανάκης για την απώλεια του καλού του φίλου.

συνέχεια στο enimerotiko.gr