Ένας ακόμα νεκρός στην Πατρών-Πύργου…μόλις 26 χρόνων – ΦΩΤΟ

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Τάσος Τασσόπουλος από τον Πύργο

Μια ακόμη ανθρώπινη ζωή χάθηκε χθες το βράδυ στην «Εθνική» καρμανιόλα Πύργου – Πατρών. Νεκρός είναι ο 27χρονος Αναστάσης Τασσόπουλος από τον Πύργο, που οδηγώντας ένα  Daewoo Matiz και με κατεύθυνση προς Πύργο, στο ύψος του βενζινάδικου του Χόχολη, συγκρούστηκε με νταλίκα, που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το Daewoo Matiz έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ πολλά κομμάτια του διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση. Άμεσα έφτασαν στην περιοχή του συμβάντος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που αφού απεγκλώβισαν το θύμα, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ήταν αργά, καθώς όπως εκτιμάται ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νέο.

πηγή patrisnews.com

Τι αναφέρει η αστυνομία για το θανατηφόρο.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στα Χανάκια.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 26χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ελκυστήρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.