Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε φοβερό τροχαίο! Σκοτώθηκε μπροστά στο παιδί του

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό, έξω από τη Λάρισα. Η σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στάθηκε μοιραία για έναν από τους επιβαίνοντες…

Έχασε τελικά τn μάχη για να κρα­τηθεί στη ζωή ο 84χρονος που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο 84χρονος τραυματίστηκε σοβα­ρά σε τροχαίο δυστύχημα που ση­μειώθηκε στις 10.40 χθες το πρωί στο 16ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου στο ύψος της διασταύρωσης του Προδρόμου.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, ένα επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη Λαρισαία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο επιβατικό που οδη­γούσε ένας 50χρονος, γιος του 84χρονου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν και οι έξι συνολι­κά επιβαίνοντες στα δύο οχήματα. Ελαφρά τραυματίστηκαν η οδηγός του ενός επιβατικού και οι τρεις συνεπιβάτιδες μεταξύ των οποίων και δύο ξαδέλφες, δύο 12χρονα κορίτσια.

Ελαφρά τραυματισμένος είναι και ο 50χρονος οδηγός του άλλου επιβατικού ενώ σοβαρότε­ρα τραυματίστηκε ο 84χρονος πατέτρας του και συνεπιβάτης. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τον 84χρονο από τη Μελία, να χάνει τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, onlarissa.gr