ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΟFF-SEASON PRESS TRIP ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της αποστολής συμβούλων ανάπτυξης που επισκέφθηκε το νησί της Ιθάκης 12-13-14/10/2018 σε συνεργασία με την Τουριστική Επιτροπή. Οι επαγγελματίες του Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο ΔΙονύσιο Στανίτσα και τον Αντιδήμαρχο Λουκά Αναγνωστάτο για το έργο που έχει ήδη συντελεστεί πάνω στην διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος και το πλάνο τουριστικής ανάπτυξης της Ιθάκης και να συζητήσουν για θέματα που τους απασχολούν με τις ειδικούς συμβούλους ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και εκθέσεων που άνοιξαν τον διάλογο με την τοπική τουριστική αγορά.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης διενεργήθη press trip της εταιρίας Travel Media Applications με στόχο την ανάδειξη της Ιθάκης ως τουριστικού προορισμού σε γραφεία ταξιδίων και τουριστικά πρακτορεία μέσα από το κλαδικό ενημερωτικό TravelDailyNews.

Ευχαριστούμε τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Ιθάκης, την Ionian P. Lines, την κ. Μέλπω Λεκατσά, τον κ. Νικόλαο Ραδίτσα, τον κ. Σπύρο Κουβαρά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των πολύ σημαντικών αυτών δράσεων, οι οποίες θα έχουν συνέχεια.