Ενθουσίασε και συγκίνησε η καλοκαιρινή συναυλία των Χορωδιακών Σχημάτων της ΚΕΔΗΚΕ

Ενθουσίασε και συγκίνησε όλους όσους βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας η καλοκαιρινή συναυλία των Χορωδιακών τμημάτων του Δήμου Κεφαλονιάς  χθες βράδυ.

Στη υπέροχη πραγματικά συναυλία συμμετείχαν όλα τα τμήματα Προπαιδικής, Παιδικής, Ανδρικής και Γυναικείας Νεανικής Χορωδίας τα οποία τραγούδησαν με τη συνοδεία ορχήστρας και τον Γρηγόρη Βλαχούλη στο πιάνο υπό την διεύθυνση και διδασκαλία του Άγγελου Μουρελάτου και τα οποία εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Η χθεσινή συναυλία που σηματοδότησε το κλείσιμο μίας επιτυχημένης περιόδου είχε φιλανθρωπικό σκοπό καθώς ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο, με την στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις “Η Πίστης”. Την υπέροχη συναυλία χαιρέτισε μέσω Skype η καταξιωμένη δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δέσποινα Σωτηροπούλου καθώς και ο ιερέας π. Άνθιμος Καλαρύτης.

Την καλοκαιρινή συναυλία των χορωδιακών σχημάτων της ΚΕΔΗΚΕ τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης.

 

 

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr