Eντοπίστηκε ο Θύμιος Μπουγάς

Ζωντανός φαίνεται ότι είναι ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος δεν έχει φύγει από την πόλη του Πύργου και για τον εντοπισμό του έχει στηθεί επιχείρηση από την ΕΜΑΚ και τις Αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Πρώτης”, τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο έρχεται να δώσει η μαρτυρία πολίτη ο οποίος φέρεται ότι εντόπισε τον 39χρονο άνδρα στις 4:00 περίπου τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της οδού Αγίου Σπυρίδωνος στον Πύργο. Σύμφωνα με την μαρτυρία του κατοίκου, ο άνθρωπος ο οποίος εικάζεται ότι είναι ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς (σ.σ. ο κάτοικος δηλώνει βέβαιος ότι είναι αυτός) φορούσε μαύρο πουκάμισο ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά του κοτσίδα. Μάλιστα ο ίδιος επισημαίνει ότι είδε τον 39χρονο άνδρα κοντά στους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται πλησίον του κτηρίου που στεγάζεται η πρόνοια του δήμου Πύργου. Η συγκεκριμένη μαρτυρία που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από τις Αστυνομικές Αρχές έρχεται να επιβεβαιώσει τις “φωνές” εκείνων που έλεγαν ότι ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς δεν είχε φύγει από την περιοχή του Πύργου αντίθετα είχε επιλέξει να κρύβεται σε κάποιο από τα πολλά μη κατοικήσιμα σπίτια της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Πρώτης” και πριν από περίπου δέκα ημέρες υπήρξε αντίστοιχη μαρτυρία στην αστυνομία νεαρής κοπέλας η οποία φέρεται ότι είχε δει τον 39χρονο Θύμιο. Εξάλλου και κατά το παρελθόν ο 39χρονος Θύμιος επέλεγε να κυκλοφορεί κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες προκειμένου να μην γίνεται εύκολα αντιληπτός από το ευρύ κοινό.

Για τον Ευθύμιο (Θύμιο) Μπουγά έχει σημάνει silver alert καθώς θεωρείται εξαφανισμένος από τις 4 Μαΐου 2022, μετά από το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και τον παρουσίαζε ως έναν ‘επικίνδυνο άνθρωπο που κινείται σε κεντρικό δρόμο του Πύργου και ειδικότερα επί της οδού Ρήγα Φεραίου κρατώντας ρόπαλο”. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες μαρτυρίες που έφτασαν στο silver alert έδιναν το στίγμα του 39χρονου στον Πειραιά ωστόσο από τότε Αρχές, εθελοντές και πολίτες δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη του….. Σύμφωνα ωστόσο με τα νέα στοιχεία ο Θύμιος δεν έφυγε ποτέ από την περιοχή του Πύργου αντίθετα παραμένει στην ίδια γειτονιά όπου γνωρίζει πολύ καλά. Η μαρτυρία του κατοίκου από την περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα φαίνεται ότι έχει φτάσει και στις Αστυνομικές Αρχές πού συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό του 39χρονου άντρα.

Πηγή: flamis.gr