Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Δυνάμεις ασφαλείας εισβάλουν σε κατάστημα και ξυλοκοπούν πολίτες! – Δείτε βίντεο

Νύχτα απίστευτης αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη

Στο χάος έχει βυθιστεί η Νέα Σμύρνη εξαιτίας των κυβερνητικών χειρισμών, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για αστυνομική βία κατά τη διάρκεια της νύχτας σε βάρος πολιτών. 

Μετά από το τραγικό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό αστυνομικού φέρεται να έχει δοθεί η εντολή για ένα όργια καταστολής με τις δυνάμεις ασφαλείας να ξυλοκοπούν πολίτες παντού στη Νέα Σμύρνη.

Η κυβέρνηση που έχει κρατήσει κλειδωμένους τους πολίτες στα σπίτια τους εδώ και τόσους μήνες και οι εικόνες με τα πρόστιμα και τις επιθέσεις με τα γκλοπ έχουν εξοργίσει τους πολίτες, αποτέλεσμα ήταν η χθεσινή διαδήλωση των περίπου 10.000 ατόμων, η οποία οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού.

Παρόλα αυτά η βία συνεχίζεται και μετά το διάγγελμα Κ.Μητσοτάκη που μίλησε για «απόπειρα διχασμού της κοινωνίας» δυνάμεις ασφαλείας έφτασαν στο σημείο να χτυπούν και να κλωτσούν ανθρώπους ενώ τους έχουν ήδη συλλάβει, χωρίς να αντιστέκονται.

Δυστυχώς η χώρα είναι διχασμένη και η κατάσταση που επικρατεί είναι χαοτική, καθώς βλέπουμε βίντεο με απίστευτη βία. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εισβολή αστυνομικών σε συνεργείο μοτοσυκλετών, από το οποίο έβγαλαν έναν άνθρωπο και τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές.

Δείτε και άλλα βίντεο με ξυλοδαρμούς πολιτών, αλλά και ένα στιγμιότυπο με έναν αστυνομικό να έχει σηκώσει απειλητικά εναντίον του πλήθους αντικείμενο που μοιάζει με όπλο. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 1:35 του πρώτου βίντεο:

https://twitter.com/BobbyBr68083131/status/1369450137135833089?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369450137135833089%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fesoteriki-asfaleia%2F969242_i-kyvernisi-vythise-sto-haos-i-hora-dynameis-asfaleias

Παράλληλα στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού φαίνεται ότι εν μέσω έντασης μεταξύ των δημοσιογράφων και των αστυνομικών δυνάμεων ένας από αυτούς χαστουκίζει μία γυναίκα που διαμαρτύρεται, ενώ αμέσως μετά ο ίδιος μαζί με έναν συνάδερφό του απομακρύνονται από το σημείο.

«Εμείς καταγράφαμε τη σύλληψη. Από εκεί και πέρα υπήρχε μία προσπάθεια να απομακρυνθούμε από το σημείο. Ειλικρινά αν δεν υπήρχαν οι κάμερες να καταγράφουν τις συλλήψεις, δεν ξέρω ποια θα ήταν η εικόνα. Ήταν εκδικητικός ο τρόπος με τον οποίον αντιμετώπισε η αστυνομία όσους συνέλαβε μετά από κάποιο σημείο. Κι αυτό το καταγράψαμε είναι αυτό που κατεγράφη από τον τηλεοπτικό φακό» μεταφέρει ο ρεπόρτερ, ενώ σχετικά με το χαστούκι του αστυνομικού προσθέτει ότι «και την υβρίζει, αν ακουγόταν ο φυσικός ήχος φαίνεται ότι τη υβρίζει».

Πηγή: pronews.gr