Επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας

Μια επίθεση μυστήριο, με καυστικό υγρό, σε βάρος 25χρονης γυναίκας ερευνά η αστυνομία. Έγινε στην Κυψέλη και ακόμη δεν είναι πολλές λεπτομέρειες γνωστές.

Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό επί της οδού Ηπείρου, στην Κυψέλη, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής. Η επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης έγινε μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής (11.04.2021) προς τη Δευτέρα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας, τραυματίζοντάς την. Στη συνέχεια, ο άνδρας που επιτέθηκε στη γυναίκα διέφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο το πανί με το καυστικό υγρό.

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, ακριβώς τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης σε βάρος της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό, μοιραία, θυμίζει σε πολλά την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Το θύμα έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη (που σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο) έχει τραύματα στο πρόσωπό της αλλά όχι ανάλογα με εκείνα της άτυχης Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη διευκρινίσει τι είδους ήταν το καυστικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση.

Πηγή: newsit.gr