Επίθεση με οξύ: «Λέει ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται» – «Αδειάζει» την 38χρονη ο πατέρας της

«Αδειάζει» την κόρη του ο πατέρας της 38χρονης που επιτέθηκε με οξύ στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, τονίζοντας πως «λέει ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται η πράξη».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», ανέφερε αρχικά ο πατέρας της γυναίκας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Παράλληλα, τόνισε πως ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματαΠροσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε». Ο ίδιος πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» και ανέφερε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος», τόνισε στο τέλος ο πατέρας της 38χρονης -στην οποία έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εκδόθηκε νωρίτερα και ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη έχει ισχυριστεί, μιλώντας σε ΜΜΕ, πως ο άνδρας ήταν βίαιος απέναντί της, ότι τη βίασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχαν νοικιάσει και την απειλούσε πως θα χωρίσουν και δεν θα μπορέσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Πηγή: ethnos.gr