Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Η στιγμή της σύλληψης του δράστη – Video ντοκουμέντο

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία της οικογενειακής τραγωδίας στην Καλλιθέα. Ο 67χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι στην σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε. Νοσηλεύονται και οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση.

O 67χρονος βλέπει τους αστυνομικούς, στρέφει το τσεκούρι προς το μέρος του και αρχίζει να χτυπά το κεφάλι του, σε γειτονιά της Καλλιθέας. Αστυνομικοί και γείτονες τον έχουν περικυκλώσει και προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του κείτεται αιμόφυρτη, με πολλαπλά χτυπήματα στον σβέρκο και στην πλάτη της.

Δείτε στο βίντεο ντοκουμένο του MEGA τη στιγμή που συλλαμβάνεται ο δράστης

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ήταν γύρω στις 9 το βράδυ, όταν οι περίοικοι της Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άντρας που κρατούσε ένα τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και η 54χρονη του είχε ζητήσει διαζύγιο. Εκείνος εξοργίστηκε και το μοιραίο βράδυ την περίμενε έξω από το σπίτι. Όταν η γυναίκα εμφανίστηκε, άρχισε να την κυνηγά με το τσεκούρι. Η γυναίκα έτρεξε στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια.

Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη.

Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον σύζυγό της, ενώ στον δρόμο επικρατούσε πανικός με τον άντρα να είναι σε παροξυσμό, άρχισε να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του, όταν είδε τους αστυνομικούς.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ Με πληροφορίες από MEGA

Πηγή: newsit.gr